12 Monkeys Season 4 Night 3 Anmeldelser og Episode Guide

12 aber sæson 4 startede en god start med en trio af episoder, der revurderede elementer i begyndelsen af ​​serien, og den fortsatte med at udsende sine rater tre ad gangen igennem det sidste løb. Ting pakket ind spektakulært godt, og fans af tidsrejser vil uden tvivl tale om denne i lang tid fremover. Her er et arkiv med vores anmeldelser for hver af episoderne samt historiebeskrivelser.


12 Monkeys Sæson 4 Anmeldelser & Episode Guide

12 aber sæson 4 kan have gået meget hurtigt, men vi gennemgik hver af episoderne undervejs. Tjek episodens titler og beskrivelser nedenfor, og klik på linkene for at læse anmeldelser for episoderne (spoileralarm: der er masser af 5-stjernede ratings).

12 Monkeys Sæson 4 Afsnit 1: “The End”

Den sidste konflikt med Army of the 12 Monkeys begynder, når Vidnet vender tilbage til Project Splinter. (luftdato: 15. juni 2018)

12 Monkeys Sæson 4 Afsnit 2: “Ouroboros”

Rejsende kommer ansigt til ansigt med spøgelser fra deres fortid, når de finder sig i at manøvrere rundt om deres egne tidslinjer. (luftdato: 15. juni 2018)

12 Monkeys Sæson 4 Afsnit 3: “45 RPM”

Cassie rejser tilbage i tiden for at konfrontere en yngre Olivia, mens Cole hjælper Jennifer med at finde meningen bag hendes sidste primære vision. (luftdato: 15. juni 2018)



12 Monkeys Sæson 4 Afsnit 4: “Legacy”

Team Splinter går tilbage i tiden til den vilde, vilde grænse på jagt efter et våben for at ødelægge Vidnet. (luftdato: 22. juni 2018)


12 Monkeys Sæson 4 Afsnit 5: “Efter”

En anelse om at bryde cyklussen fører Cole og Cassie til 1960'erne. Christopher Lloyd vender tilbage som Zalmon Shaw, en hengiven tilhænger af Vidnet. (luftdato: 22. juni 2018)

12 Monkeys Sæson 4 Afsnit 6: 'The Bell'

Holdet infiltrerer en nazistisk galla for at stjæle en artefakt kendt som 'Die Glocke'. Deres operation annulleres, når fransk modstand blander sig, og en uventet gæst ankommer. (luftdato: 22. juni 2018)

12 Monkeys Sæson 4 Afsnit 7: “Daughters”

Jones sender Hannah tilbage i tiden til 2007 på en personlig mission, der kunne være nøglen til alt. (luftdato: 29. juni 2018)


12 Monkeys Sæson 4 Afsnit 8: “Demoner”

Alt ændrer sig, når holdet endelig klatrer trinene ... og ringer på klokken i middelalderen. (luftdato: 29. juni 2018)

12 Monkeys Sæson 4 Afsnit 9: “One Minute More”

Begyndelsen på slutningen, da Cole og Cassie påbegynder deres sidste mission. (luftdato: 29. juni 2018)

12 Monkeys sæson 4 Afsnit 10: 'Begyndelsen'

Den sidste kamp mod Vidnet som skæbnen for tid og menneskehed hænger i balance. Alle brikkerne kommer endelig sammen for at markere slutningen af ​​begyndelsen. (luftdato: 6. juli 2018)

12 Monkeys Sæson 4 Cast News

Den første smule castingnyheder, der kommer ind fra sættet af 12 aber sæson 4 var, at Conleth Hill, kendt for sin rolle som Varys på HBO's Game of Thrones , sluttede sig til rollebesætningen til den sidste sæson af showet. Hans rolle bar ham kun gennem to episoder i Night 1, men nyheden minder om støbningen af ​​Hannah Waddingham, også en GoT dyrlæge i sæson 3.

Hill spillede rollen som Bonham, en Interpol-officer i vor tid, hvis forfædre overgav en levn, der er af stor betydning for de tidsrejser, der er blevet afsløret i løbet af showet. Med den globale pandemi lige rundt om hjørnet tvivler Bonham på sandheden bag den arvede genstand, og han kæmper med sin pligtfølelse og sin udhulede tro.