After Life sæson 2: Udgivelsesdato, rollebesætning, plot og alt, hvad vi kender

After Life sæson 2
After Life sæson 2

En mørk, brutal men ærlig komedieserie, After Life, er det mest ærede værk af Ricky Gervais. Showet indeholder voksenindhold og er velegnet til 18+ aldersgruppeseere. Det streames på en web-streaming-gigant, Netflix, der meddelte, at det er en fornyelse til sæson to med et Twitter-indlæg.


Serien er blevet meget anerkendt af både seere og kritikere. Skønt emnet for showet er tungt og seriøst, er sitcom blevet rost for dets spændende og sjove træk i serien. Serien har opnået en forbløffende 71% rating på Rotten Tomatoes og 8.4 / 10 ratings på IMDb.

After Life sæson 2
After Life-plakat (Netflix)

After Life sæson 2 plot

Serien følger den misantropiske avisjournalist Tony. Han havde et perfekt liv og god opførsel, indtil hans kone, Lisa, døde af brystkræft. Han var ude af stand til at klare den tragiske begivenhed og forsøgte at omfavne en uhøflig og destruktiv personlighed. Han blev på en eller anden måde fast besluttet på at straffe verden ved at sige og gøre hvad han vil, eller ting korrekt. Han antager, at sådanne handlinger er en slags supermagt. Historien ender dog med at blive vanskeligere, end han forestillede sig, når hans venner og familie forsøger at redde den pæne fyr i Tony, som han plejede at være.



After Life sæson 2 Cast

Ricky Gervais vender helt sikkert tilbage i sæson 2 som skaberen og stjernen af ​​showet og spiller rollen som Tony. Udover ham kan showets hovedrolle omfatte Kerry Godliman, der spiller rollen som Tonys afdøde kone, Lisa. Ashley Jensen skal spille rollen som sygeplejerske til Tonys far. Roisin Conaty menes at spille rollen som den lokale prostituerede Daphne i sæson 2.


After Life sæson 2
Efter Liv Cast

Diane Morgan skal spille rollen som Tonys kollega. Rollen som Lenny, Tonys anden kollega og ven, bliver spillet af Tony Way. Traineejournalisten, Sandy, finder stemmen i Mandeep Dhillon.

After Life sæson 2 udgivelsesdato og tid

After Life sæson 2 er planlagt til premiere den 24. april 2020, da udgivelsesdatoen for nylig blev annonceret. Den anden sæson frigivelsestid vil være kl. 12 Midnight Pacific Standard Time som alle de andre shows på Netflix. Den første sæson havde seks episoder, men antallet af episoder af den anden sæson er endnu ikke kendt. Her er frigivelsestiden for store tidszoner over hele verden.

Pacific Standard Time 12 AM (GMT-8)
Bjergstandardtid 1 AM (GMT-7)
Central standardtid 2 AM (GMT-6)
Eastern Standard Time 3 AM (GMT-5)
Britisk sommertid 8 AM (GMT)
Centraleuropæisk tid 9 AM (GMT + 1)
Indien standardtid 13.30 (GMT + 17:30)
Japans standardtid 16.00 (GMT + 8)
Australsk østtid 18.00 (GMT + 10)
New Zealand Day Light Time 20.00 (GMT + 12)

After Life sæson 2 Trailer

Traileren til anden sæson er allerede ude, og du kan tjekke den nedenfor: