Black Clover Episode 133 Timing - Hvornår frigives det?

Black Clover Episode 133 Udgivelsesdato
Black Clover Episode 133 Udgivelsesdato

Den japanske anime-serie Black Clover bryder sin pause med sin kommende 133. episode, og fans ser frem til at se Asta tilbage i aktion. I henhold til de seneste opdateringer vil afsnit 133 være ret intens, og fans vil se et ansigt-off mellem Asta og Leo.


Vi har samlet alle de seneste opdateringer og oplysninger om den kommende sæson, så her er alt hvad du behøver at vide om den kommende Black Clover Episode 133.

Hvad er plot af Black Clover afsnit 133? Er der nogen trailer til det?

Black Clover Episode 133 Udgivelsesdato
Black Clover Episode 133 Udgivelsesdato

Showet kredser primært om en ung forældreløs, der hedder Asta, og det følger hans historie om, hvordan han får magiske kræfter ved at træne ekstremt hårdt. Asta og en forældreløs Yuno blev forladt og blev opdraget af en præst, der fandt dem i en kirke. Historien foregår i en verden, hvor folket blev født med evnen til at bruge mana som magiske kræfter, men Asta var den eneste, der ikke kunne gøre det, og han måtte gennemgå ekstrem fysisk træning for at opnå det. På den anden side betragtes Yuno som et vidunderbarn med enormt talent til at udøve magi. Historien følger deres drømme om at blive den næste Wizard King, da de tager et skridt nærmere på at nå deres drømme ved at tilslutte sig et Magic Knight-hold efter at have opnået firebladet grimoire (Yuno) og fembladet grimoire (Asta).



Black Clover Episode har titlen 'The Lion Awaken, Continued', og den vil fortsætte historien om den første del af 'The Lion Awaken' i episode 132. Ifølge de tidlige spoilere vil Young Knights være klar til at erobre fangehullet i mellemtiden vil Asta og Leo prøve at toppe en anden ved først at erobre den.


Du kan se den officielle trailer for den kommende Black Clover Episode 133 for at få en idé om episoden.

Hvem er med i rollen som sort kløver?

Medvirkende fra Black Clover inkluderer:


  • Gakuto Kajiwara som Asta
  • Nobunaga Shimazaki som Yuno
  • Kana Yūki som Noelle Silva
  • Syn Hikari som Lumiere Silvamillion Clover
  • Toshiyuki Morikawa som Julius Novachrono
  • Jun Miyamoto som Augustus Kira Clover XIII
  • Hiroshi Tsuchida som Damnatio Kira
  • Eiichiro Tokumoto som Owen
  • Junichi Suwabe som Yami Sukehiro
  • Jun Fukuyama som Finral Roulacase
  • Genki Muro som Magna Swing
  • Ayumu Murase som Luck Voltia

Hvornår er Black Clover Episode 133 udgivelsesdato? Hvad er timingen? Hvor skal man se det?

Black Clover Episode 133 falder 7. juli 2020, og timingen er: 03:25 PDT, 05:25 CDT, 06:25 EDT, 11:25 BST, 8:25 PM JDT, 8:25 PM KDT,