Colony sæson 3 anmeldelser og episodeguide

Koloni sæson 3 ankom med en helt anden dynamik med Bowmans er på flugt. Historien blev taget op seks måneder efter Bowmans flugt fra Los Angeles-blokken, da Will (Josh Holloway) og Katie (Sarah Wayne Callies) kæmper for at genopbygge deres familie i verden uden for murene. Når deres fredelige eksistens er knust, sendes de til en odyssey, der endelig vil afsløre den forfærdelige sandhed bag Jordens mystiske besættere og igen tvinge vores helte til at vælge sider.


Colony sæson 3 anmeldelser og episodeguide

Koloni er et show, vi har gennemgået siden begyndelsen, og når vi fortsætter gennem sæson 3, har vi episodebeskrivelser og luftdatoer, der er anført nedenfor. Klik på linkene for at læse vores anmeldelser, når de offentliggøres.

Colony sæson 3 afsnit 1: “Maquis”

Seks måneder efter at være flygtet fra Los Angeles nyder Bowmans og Snyder et simpelt liv i bjergene - indtil en pludselig ankomst ændrer alt. (luftdato: 2. maj 2018)



Colony sæson 3 afsnit 2: “Puzzle Man”

Will og Katie risikerer at komme i kontakt med modstanden. Broussard samler IGA-hemmeligheder tilbage i LA. (luftdato: 9. maj 2018)


Colony sæson 3 afsnit 3: 'Sierra Maestra'

Will vurderer modstandslejrens sikkerhed. Katie forsøger at blive mere involveret. Broussard og Amy møder overlevende uden for væggene. (luftdato: 16. maj 2018)

Koloni 3, afsnit 4 'Hjem'

Will og Katie frygter, at de måske er i fare, når modstandslejren sættes i lås. En risikabel plan får Broussard til at sætte spørgsmålstegn ved Amys intentioner. (luftdato: 23. maj 2018)

Colony sæson 3 afsnit 5: 'End of the Road'

Will, Katie og Snyder kæmper for at beskytte deres hemmeligheder under forhør. (luftdato: 30. maj 2018)


Colony sæson 3 afsnit 6: 'The Emerald City'

Bowman-familien støder på fare på vej til et eventuelt nyt hjem. Efter at have modtaget en helts velkomst i IGAs hovedkvarter, sætter Snyder sig på pension. (luftdato: 6. juni 2018)

Colony sæson 3 afsnit 7: “Et rent, godt oplyst sted”

Will følger spor, der kan afsløre en farlig hemmelighed om Seattle-kolonien. Katie hjælper en flygtningefamilie. Bram træder ind som forælder til Gracie. (luftdato: 13. juni 2018)

Colony sæson 3 afsnit 8: 'Lazarus'

Katie formoder, at der måske er en mørk side ved hendes flygtningesag. Will hjælper Broussard og Amy med en modstandsoperation. Snyder går tilbage til arbejde for IGA. Bram starter et nyt job. (luftdato: 20. juni 2018)

Colony sæson 3 afsnit 9: 'The Big Empty'

Will, Broussard, Amy og Bram arbejder sammen om at kidnappe en højtstående IGA-officer. (luftdato: 27. juni 2018)

Colony sæson 3 afsnit 10: 'Sea Spray'

Will og Katie sætter spørgsmålstegn ved, om deres familie er i sikkerhed i Seattle. Snyder graver snavs op på Everett Kynes. Amy deler veje med Broussard. (luftdato: 4. juli 2018)

Colony sæson 3 afsnit 11: “Disposable Heroes”

Will, Broussard, Katie og Amy hjælper Outliers med at håndtere en nødsituation. Snyder får sit spil til at overtage Seattle. Kynes kører skadekontrol. (luftdato: 11. juli 2018)

Colony sæson 3 afsnit 12: “Bonzo”

Will og Outliers kæmper for at redde Kynes fra Snyder's IGA-hær. (luftdato: 18. juli 2018)

Colony sæson 3 afsnit 13: 'Hvad der går rundt'

Will bringer et offer for at beskytte sin familie. Katie løber for at redde flygtninge uden for murene. Snyder kæmper for at kontrollere en koloni midt i krigens kaos. Bram og Gracie tager en stor beslutning. (luftdato: 25. juli 2018)

Colony sæson 3 Cast News

Koloni sæson 3 har tilføjet en hel del nye rollebesætningsmedlemmer, mange der er ganske velkendte for fans af genre-tv. Peyton-liste ( Gotham ) vil for eksempel spille Amy Leonard, en læge og medlem af San Fernando-cellen, der begiver sig ud på en farlig rejse med Eric Broussard (Tory Kittles) for at levere værdifulde hemmeligheder til modstandskæmpere, der bekæmper besættelsen. Graham McTavish, frisk fra hans optrædener i Prædikant og Outlander , spiller Andrew MacGregor, lederen af ​​den mest succesrige modstandslejr i det, der plejede at være det vestlige USA. Han har holdt lejren sammen gennem en kombination af disciplin og karisma, men er tvunget til at justere sine planer, når Will og Katie Bowman (Josh Holloway og Sarah Wayne Callies) ankommer med vigtige oplysninger, der for evigt kan ændre modstandsudsigterne. Wayne Brady, hvis genre kreditter inkluderer Syfy's Eftervirkninger , spiller Everett Kynes, en meget succesrig tech-iværksætter, der er rejst i denne nye verden for at blive leder af den genopbyggede Seattle-koloni. Kynes 'teknologi blev brugt - og misbrugt - af de menneskelige samarbejdspartnere inden ankomst og efterlod ham med en chip på skulderen ... og et unikt forhold til angriberne. Kynes beskrives som både strålende og har en messiansk tro på sin egen vision for fremtiden. Waleed Zuwaiter fra Netflix's cyberpunk-hit Ændret kulstof vil spille Vincent, en moralsk mand, der befinder sig i en umulig position, mens han arbejder for en stærk modstandsgruppe. Han bliver i sidste ende nødt til at vælge mellem at støtte Bowmans og holde fast ved gamle loyaliteter.