Alt hvad du behøver at vide om Cyberpunk 2077 Nightwire afsnit 2

Cyberpunk 2077 er en af ​​de største og mest forventede spil i år. Spillet er afventet af mange mennesker, fordi hypen til dette spil fortsætter med at opbygge, og fansne er meget utålmodige for det. Spillet er blevet forsinket mange gange i fortiden, men fans forstod, fordi de vidste, at CD Project Red ikke skuffer deres fans, og når de tænker på sådan noget, er det fordi Devs holder af, at deres fans får det bedste spil.


For et par måneder tilbage var der en live stream, hvor devs viste nogle gameplay-detaljer til fansen. Det var en fantastisk ting at være vidne til, da det var en meget interessant sidemission og et koncept, der får dig til at føle dig som detektiv. Desuden blev Cyberpunk's anime annonceret, der havde en meget sindssyg animationsbesætning, der overvejer legender. Det var en temmelig god meddelelse, som alle anime-fans kan lide og ser frem til.

Cyberpunk 2077 Nightwire



Bagefter var der ingen opdatering på den næste episode, men for nylig var der en tweet på den officielle konto, der afslører, at en anden live stream vil ske. I tweeten står der 'del detaljer om livsstier, at vise du de typer våben, du vil bruge i spillet, og diskutere Refused's transformation til Samurai ”. Denne episode af Nightwire vil være interessant at se, da detaljer om livsstien ikke er blevet talt om så meget, og der kan være mange overraskelser, som vi fans vil se.


Se også

Gaming 29. ​​april 2020 2 min læsning

Piggy Kapitel 11 Udgivelsesdato & alt hvad du behøver at vide

Streamedato for det er også blevet afsløret af udviklere selv. Den udsendes mandag den 10. august kl. 9:00 PT / 12:00 ET / 17:00 BST på twitch. Sørg for at fange den lignende strøm, fordi den viser os mange detaljer om spillet, og hvis du ikke kan gøre det, kan du bare se den video, som vil være tilgængelig på deres YouTube-kanal og på andet spil kanaler som Gamespot, IGN osv.