Knightfall sæson 2 anmeldelser og episodeguide

Ridderfald sæson 2 er slut, og det har været en tur! Efter traditionen med sit meget succesrige periodedrama, Vikinger , bragte History Channel denne historiske fiktionsserie til live for at fange korstogens politiske intriger og tempelridderne, der søgte den hellige gral i middelalderen.


Vi har været store fans af showet ( Du kan læse alle vores sæson 1 anmeldelser lige her ), og Ridderfald sæson 2 har uden tvivl været endnu bedre. Her er alle de nyheder og oplysninger, vi samlede i løbet af sæsonen sammen med links til vores anmeldelser undervejs.

Knightfall sæson 2 anmeldelser og episodeguide

Vi følger efter Ridderfald sæson 2 gennem hele sin rejse! Vend tilbage her hver uge for at se efter episodebeskrivelser og flydatoer og følge linkene til hver anmeldelse, når den er skrevet.



Knightfall sæson 2, afsnit 1: 'Gods bødler'

Landry skal forvises fra Tempelridderne efter opdagelsen af ​​hans affære med dronning Joan, og han skal arbejde for at indløse sig selv under en vagtsom veteran fra korstogene. Kong Philip formulerer en plan for at handle mod templerne, mens han beskæftiger sig med tilbagevenden til hans uberegnelige, ældste søn, prins Louis. (luftdato: 25. marts 2019)


Læs vores anmeldelse af 'Guds bødler' her.

Knightfall sæson 2, afsnit 2: 'Djævelen inde'

Landry fortsætter sin træning i Tempelridderordenen under hård vejledning af Talus, den kamphærdede indviede mester; DeNogaret beder kong Philip om at oprette en retssag mod ridderne. (luftdato: 1. april 2019)

Læs vores anmeldelse af “Djævelen inde” her.


Knightfall sæson 2 afsnit 3: “Faith”

Efter at have lidt et tab, forbereder tempelridderne sig til at hævne sig. (luftdato: 8. april 2019)

Læs vores anmeldelse af “Tro” her.

Knightfall sæson 2 Afsnit 4: 'Lig for Gud'

En mystisk ridder ankommer til Chartres Temple og bringer templernes riddere ødelæggende nyheder. Louis kæmper for at producere en arving og skaber en kløft mellem han og hans kone. Kong Philip sender Gawain på en mission, hvor han kommer ansigt til ansigt med sine tidligere tempelbrødre. (luftdato: 15. april 2019)

Læs vores anmeldelse af 'Lige før Gud' her.

Knightfall sæson 2 afsnit 5: “Vejen til Chartres”

Landry genforenes med sin datter for kun at blive adskilt igen. Kong Philip bliver utålmodig med DeNogarets juridiske strategi og forbereder sin hær til krig. Margaret opdager en af ​​prins Louis 'mørke hemmeligheder. (luftdato: 22. april 2019)

Læs vores anmeldelse af “Vej Chartres” her.

Knightfall sæson 2 afsnit 6: “Blood Drenched Stone”

Kong Philip lancerer et massivt angreb på Chartres-templet og antænder en kamp, ​​der vil bestemme Templar-ridderens skæbne. (luftdato: 29. april 2019)

Læs vores anmeldelse af “Blood Drenched Stone” her.

Knightfall sæson 2 afsnit 7: “Døden venter”

Fredag ​​den 13. Tempelridderne er fanget og bragt tilbage til Paris og må stå for retssag for kætteri. (luftdato: 6. maj 2019)

Læs vores anmeldelse af “Døden venter” her.

Knightfall sæson 2 afsnit 8: 'Mens jeg trækker vejret, stoler jeg på korset'

Knights Templar Order's død er forestående, da Landry og hans Templar-brødre bliver dømt til at brænde på bålet. (luftdato: 13. maj 2019)

Læs vores anmeldelse af 'Mens jeg trækker vejret, stoler jeg på korset' her.

Knightfall sæson 2 Cast News

Fans var meget glade for at høre det Star wars 'Mark Hamill ville deltage i rollebesætningen af Ridderfald sæson 2. Hamill spillede rollen som Talus, en kamphærdet tempelridderveteran fra korstogene, der overlevede fangenskab i ti år i det hellige land og har til opgave at træne de nye indviede til ordenen.

Tom Forbes deltog også i rollebesætningen i sæson to ( Bastardbødlen ) som prins Louis, den voldelige og uforudsigelige søn af kong Philip og tronarving og Genevieve Gaunt ( De kongelige ) som Isabella, datter af kong Philip, som er godt på vej til at blive kvindens historie, omtales som 'Frankrigs hunulv.'

Relateret: Vikings sæson 6 Nyheder og alt at vide

Netværket meddelte også, at Aaron Helbing ( Lynet , Spartacus: War of the Damned ) blev anlagt som showrunner og udøvende producent for Ridderfald sæson 2.

Michael Ahr er en forfatter, anmelder og podcaster her på Den of Geek; du kan tjekke hans arbejde her eller følg ham videre Twitter .