Lucifer sæson 4 anmeldelser og episodeguide

Netflix reddet Lucifer fra dens Fox aflysning , til forundring af showets chokerede fandom, og modtagelsen for sæson 4 har været overvældende positiv. Mens mange fans måske har håbet på en eller anden opløsning af den store afsløring i sæson 3 cliffhanger , andre er måske vendt tilbage til showet for at se, hvordan det ser ud i en verden efter Charlotte.


Til det er der vores spoiler-fri anmeldelse , men vi har også episodisk analyse for alle Lucifer sæson 4 samlet her, samt episodebeskrivelser og titler for eftertiden. Her er hvad vi ellers ved om den kommende sæson ...

Lucifer sæson 4 anmeldelser og episodeguide

Der er meget mening, der kan hentes ud fra episodens titler og beskrivelser i Lucifer sæson 4, så fortsæt med forsigtighed. Ud over navnene på de ti rater og deres beskrivelser, der er anført her, finder du links til vores anmeldelser, når de er skrevet.



Lucifer sæson 4 afsnit 1: 'Everything's Okay'

Mens hun efterforsker et biavlermord med Lucifer, insisterer Chloe på, at hun er helt fin med hans djævelsk åbenbaring, mange tak. (luftdato: 8. maj 2019)


Læs vores anmeldelse af 'Everything's Okay' her.

Lucifer sæson 4 afsnit 2: “Somebody has been Reading Dante’s Inferno”

Chloe og Lucifer ser på et mord på scenen af ​​et reality show. Fader Kinley presser frem med en plan. Amenadiel genovervejer sin idé om hjemmet. (luftdato: 8. maj 2019)

Læs vores anmeldelse af 'Somebody's Been Reading Dante's Inferno' her.


Lucifer Sæson 4 Afsnit 3: “O Ye of Little Faith, Father”

Et mord fra et tidligere bandemedlem kan maskere en endnu mørkere forbrydelse. Lucifer fanger Chloe i en løgn. Dan og Maze går skurk. Linda bøjler sig for truende moderskab. (luftdato: 8. maj 2019)

Læs vores anmeldelse af “O I af lille tro, far” her.

Lucifer Sæson 4 Afsnit 4: “All About Eve”

Når en smykkedesigner bliver myrdet, stræber Lucifer og Chloe efter at løse sagen uden hinandens hjælp. Også Lucifer genopretter forbindelse til en gammel flamme. (luftdato: 8. maj 2019)

Læs vores anmeldelse af “Alt om Eva” her.

Lucifer sæson 4 afsnit 5: “Expire Erect”

Efter at en samler af klassiske biler er dræbt, søger Lucifer og Chloe efter synderen - samt en vis lukning af deres forhold. (luftdato: 8. maj 2019)

Læs vores anmeldelse af “Expire Erect” her.

Lucifer sæson 4 afsnit 6: “Orgy Pants to Work”

Mens Lucifer og Chloe søger en forbindelse mellem en myrdet auditor og en nudistkoloni, er Amenadiel vært for en uventet besøgende. (luftdato: 8. maj 2019)

Læs vores anmeldelse af “Orgy Pants to Work” her.

Lucifer sæson 4 afsnit 7: “Djævelen er som djævelen gør”

Eve tager en mere aktiv rolle i sin hovedmands professionelle liv. I mellemtiden vender Lucifer tilbage til det grundlæggende, og Amenadiel kæmper for sin familie. (luftdato: 8. maj 2019)

Læs vores anmeldelse af “Djævelen er som Djævelen gør” her.

Lucifer sæson 4 afsnit 8: “Super Bad Boyfriend”

Lucifer og Chloe efterforsker en lærers mord. I mellemtiden går Lucifer til ekstremer for at overbevise Eva om at dumpe ham, og Amenadiel vejleder en teenager. (luftdato: 8. maj 2019)

Læs vores anmeldelse af “Super Bad Boyfriend” her.

Lucifer Sæson 4 Afsnit 9: “Save Lucifer”

Lucifers såkaldte epiphany har Chloe bekymret, men det er hans fysiske transformation, der virkelig freaking hende ud. Også labyrint giver Eve en pep-talk. (luftdato: 8. maj 2019)

Læs vores anmeldelse af “Save Lucifer” her.

Lucifer Sæson 4 Afsnit 10: 'Who's da New King of Hell?'

Med morderiske dæmoner i frihed i Los Angeles er det op til Lucifer at regere i kaoset og beskytte dem, han holder mest af. (luftdato: 8. maj 2019)

Læs vores anmeldelse af 'Who's da New King of Hell?' her.

Lucifer sæson 4 rollebesætning

Inbar Lavi spiller Eve, den bibelske første kvinde på Jorden, som blev berømt af Lucifer for at spise den forbudte frugt, selvom det lyder som den fortælling vil vise sig at være en lidenskabelig metafor i serien. Ifølge den officielle synopsis af Lavi's Eve ( via TV Insider ):

”Efter en evighed med Adam er hun blevet rastløs i sit ægteskab og længes efter en mindre forudsigelig tid, når tingene var spændende. Uartig. Farligt. Hun savner sin varme og tunge første kærlighed ... den charmerende skurk, der fristede hende for så mange år siden. Det er rigtigt, djævelen selv ... Lucifer. ”

Følgelig telegraferer introduktionen af ​​Eve en bibelsk kærlighedstrekant med Chloe, som nu har kendskab til Lucifers natur. Der er dog et yderligere spændende aspekt her, da Lucifer lige tilbragte sæson 3 i en rivalisering med løjtnant Marcus Pierce (Tom Welling), Chloes umiddelbare overlegen-vendte-kærlighedsinteresse, der blev afsløret for at være Cain, søn af Eve og gerningsmanden for det bibelske første mord. Offeret for nævnte mord, Kains bror Abel, dukkede også kort op Lucifer i sæson 3, der manifesterer sig som en sædvanlig kvindelig kvinde, der sættes i en kvindes krop (Lauren Lapkus).

yderligere læsning: Lucifer: A Celebration of Comics '13 Greatest Devils and Demons

Lavi, en israelsk-født skuespillerinde, har for nylig stillet et tv-show på Bravo! serie, Bedragere , efter at have banket kører videre Det sidste skib , Sons of Anarchy , Banderelateret og Underbeskæftigede . Hun har også optrådt i film som Vin Diesel-stjernede fantasy-actioner, Den sidste heksejæger , House of Dust , For kærlighed til penge og At få den pige .

Alec Bojalad er tv-redaktør i Den of Geek og TCA-medlem. Læs mere af hans ting her . Følg ham ved hans kreativt navngivne Twitter-håndtag @alecbojalad