Manifest Sæson 1 Anmeldelser og Episode Guide

Manifest har gjort det godt for NBC, da det udforsker, hvad der sker, når en kommerciel flyvning fuld af passagerer helt forsvinder fra radaren, for kun pludselig at dukke op igen fem år senere. Fangsten? Prøven var øjeblikkelig for passagererne, som ikke oplevede nogen som helst tidsfrist. De forvirrede passagerer vender således tilbage til deres kære, som i det væsentlige har brugt tanken om, at de formodes at være døde i fem år. Derfor fungerer mysteriet om passagerernes forsvinden som sci-fi-centerpiece.


Vi har gennemgået Manifest hele sæsonen lang for sin første udflugt, og det har været en rejse for at prøve at finde ud af dens hybridgenreformat. For eftertiden har vi episodebeskrivelser og lufttider samt links til anmeldelser for hver rate, inklusive finalen .

Relateret: Sci Fi Fidelity Podcast: The Good Place, Manifest, The Man in the High Castle (kl. 36:52)



Manifest Anmeldelser og Episode Guide

Vi har stadig ikke helt fundet ud af, om Manifest er et sci-fi-show, et familiedrama, en sammensværgelseshriller eller hvad. Under alle omstændigheder skal du klikke på episodens titel for at læse vores anmeldelser og læse beskrivelserne af hver rate.


Manifest Episode 1: 'Pilot'

Vender tilbage til New York fra en familieferie i Jamaica, er Stone-familien adskilt, når voksne søskende Michaela og Ben sammen med Ben's alvorligt syge søn Cal bliver stødt på en senere flyvning, mens Bens kone, datter og forældre flyver fremad. Når den senere flyvning lander, er passagererne forvirrede over at opdage, at der er gået fem og et halvt år. De forsøger at genoprette forbindelse til de kære, der sørgede over deres bortgang og gik videre for længe siden, og forsøger at give mening om et mystificerende fænomen, der styrer dem til at handle på måder, de ikke forstår. (luftdato: 24. september 2018)

Læs vores anmeldelse af “Pilot.”

Manifest Episode 2: “Reentry”

Passagererne fra fly 828 befinder sig under regeringens kontrol, da de kæmper for at genoptage deres liv. Michaela er tvunget til at konfrontere det faktum, at Jared er gift med sin engang bedste ven, mens Ben forsøger at hjælpe en medpassager med at genoprette forbindelsen til sin søn. Cal bliver kontaktet af en besat fremmed, da Grace og Olive er uenige om, hvorvidt de skal afsløre en ødelæggende hemmelighed eller ej. (luftdato: 1. oktober 2018)


Læs vores anmeldelse af “Reentry.”

Manifest afsnit 3: 'Turbulens'

Ben og Michaela efterforsker et chokerende mord i frygt for, at det er forbundet med fly 828. I mellemtiden kæmper Ben for at acceptere det liv, som Grace førte i hans fravær, mens Olive og Cal indser, at det at være tvillinger efter fem og et halvt års mellemrum er sværere end de troede . (luftdato: 8. oktober 2018)

Læs vores anmeldelse af 'Turbulens.'

Manifest afsnit 4: “Ikke-krævet bagage”

Når en mystisk besked fører Saanvi til stewardessen fra 828, beder hun om Bens hjælp til at afsløre en hemmelighed om flyet. I mellemtiden begynder Michaela at stille spørgsmålstegn ved arten af ​​kaldene, når man går forfærdeligt galt og efterlader Jared at lide under konsekvenserne. (luftdato: 15. oktober 2018)

Læs vores anmeldelse af “Ikke-krævet bagage.”

Manifest afsnit 5: 'Forbindelsesflyvninger'

Historier udfolder sig for dem, der er efterladt i kølvandet på flyvning 828's forsvinden. I mellemtiden tager Cal nu Ben med på et mystisk eventyr, der vækker Ben til sin søns forvirrende evner. Michaela forsøger at beskytte Jared mod konsekvenser på arbejdspladsen og holder samtidig sine romantiske følelser i skak. (luftdato: 22. oktober 2018)

Læs vores anmeldelse af 'Forbindelsesflyvninger.'

Manifest Episode 6: “Off Radar”

Når Cal vågner med en livstruende feber, bekymrer Grace sig om, at det er en bivirkning af hans eksperimentelle kræftbehandling, men Michaela og Ben formoder, at Cals tilstand kan være relateret til en mystisk passager fra Flight 828. Da Cals situation forværres, forsøger Ben og Michaela at prøve. at spore den nu manglende passager. (luftdato: 5. november 2018)

Læs vores anmeldelse af “Off Radar.”

Manifest Episode 7: “S.N.A.F.U.”

Med de tilbageholdte passagerer i hemmelighed bevæget og udsat for smertefulde eksperimenter - og Cals helbred direkte knyttet til dem - benytter Ben sig af en gammel ven til at finde ud af, hvor passagererne blev taget. I mellemtiden trækker en mystisk ny version af kaldet Michaela ind i en mordefterforskning, der har dybe personlige konsekvenser for hende. (luftdato: 12. november 2018)

Læs vores anmeldelse af “S.N.A.F.U.”

Manifest afsnit 8: 'Point of No Return'

Ben indgår et usandsynligt partnerskab med Vance i et højt indsatsløb for at finde de forsvundne passagerer på fly 828. I mellemtiden hjælper Michaela en selvmordspassager, der mener, at han er dødens engel, og Cal går tilbage i skole og navigerer i begge hans uønskede berømthed og hans tidligere venner, som alle nu er 16 år. (luftdato: 19. november 2018)

Læs vores anmeldelse af “Point of No Return.”

Manifest Episode 9: “Dead Reckoning”

Når Ben og Michaela sætter alt på banen for at redde de andre forsvundne passagerer, går missionen forfærdeligt galt, og ikke alle gør det levende. Det ødelæggende resultat skubber Ben og Grace til en traumatisk randen, mens Michaela og Jared fares tæt sammen. (luftdato: 26. november 2018)

Læs vores anmeldelse af “Dead Reckoning.”

Manifest afsnit 10: 'Sidevind'

Michaelas mystificerende kald på næste niveau lancerer hende på en mission, der bringer hendes forhold til Jared til hovedet. Ben er fast besluttet på at beskytte sin familie og udforsker en alternativ betydning for Michaela's kald, der fører ham til en ny alliance og en stærk ny modstander. Cals kamp med Ben's fravær hjemmefra tvinger Stones til en pinefuld konfrontation, der kan ændre familiens stof for evigt. (Lufttid: 7. januar 2019)

Læs vores anmeldelse af “Sidevind.”

Manifest Episode 11: 'Contrails'

Ben adlyder Cals kald for at hjælpe kaptajn Daly med at rydde sit navn for hvad der skete med fly 828, og rejsen afdækker en tilsyneladende sammensværgelse, der stammer helt tilbage til den dag, flyet forsvandt. I mellemtiden hjælper Michaela efteråret med sin egen indløsningsrejse, men har efteråret virkelig sat sig for at indløse sig selv, eller arbejder hun stadig mod passagererne? (luftdato: 14. januar 2019)

Læs vores anmeldelse af “Contrails.”

Manifest Episode 12: “Vanishing Point”

Da Cal bliver opdaget savnet fra sit soveværelse, iværksætter Grace og Ben en desperat søgning, der fører dem til de fjerntliggende bjerge i upstate New York. Et forrykende spor af brødkrummer fører dem til en forbløffende, skiftende opdagelse. I mellemtiden konfronterer Michaela det vildledende efterår, og den skyggefulde ”Major” ser endelig ud. (luftdato: 21. januar 2019)

Læs vores anmeldelse af “Vanishing Point.”

Manifest Episode 13: “Cleared for Approach”

Michaela graver stadig dybere ned i sin forbindelse med en mystisk fremmed, mens den stadig chokerer over det chokerende resultat af Cals kald. Efter et tæt opkald med Major's håndlangere står Ben overfor en skræmmende ny trussel, der vokser eksponentielt. I mellemtiden har Saanvi nye data til mine, og hun er mere end glad for at grave i dem, indtil truslen også kommer til hendes dørtrin. (luftdato: 28. januar 2019)

Læs vores anmeldelse af “Cleared for Approach.”

Manifest Episode 14: “Upgrade”

Når Saanvi forsvinder, mistænker Ben en fanatisk gruppe, der er blevet besat af passagererne fra fly 828. Michaela må stå over for konsekvenserne af hendes genforening med Jared. Zeke vender tilbage til New York og har et ildevarslende kald. (luftdato: 4. februar 2019)

Læs vores anmeldelse af 'Upgrade.'

Manifest Episode 15: “Hard Landing”

Når den mystiske James Griffin trækkes op af floden efter at være blevet nedsænket i løbet af tre dage, lærer passagererne, hvad der sker, når kaldene falder i de forkerte hænder. I mellemtiden finder Jared ud af Zeke og sætter ham i strid med Michaela og hendes tillid til kaldene. (luftdato: 11. februar 2019)

Læs vores anmeldelse af “Hard Landing.”

Manifest afsnit 16: “Anslået afgangstid”

Ben og Michaela må konfrontere en alvorlig trussel mod passagerernes sikkerhed, når Griffin planlægger at offentliggøre kaldet. I mellemtiden når spændingerne mellem Jared og Zeke et kogepunkt, og Ben, Grace og Olive gør en ødelæggende opdagelse. (luftdato: 18. februar 2019)

Læs vores anmeldelse af “Anslået afgangstid.”

Mere: Manifest Gets Full-Season Extension af NBC

Manifest Cast News og Story

Josh Dallas, den tidligere prins charmerende af Der var engang og original Fandral-skuespiller fra 2011 Thor , vil overskriften på Manifest støbt. Tiltræder ham Athena Karkanis, J.R. Ramirez, Luna Blaise, Jack Messina og Parveen Kaur.

For mere uddybning af plottet, der er blevet kaldt “ Faret vild omvendt, ”her er den officielle synopsis:

”Da Montego Air Flight 828 landede sikkert efter en turbulent, men rutinemæssig flyvning, blev besætningen og passagererne lettet. Alligevel var verden i løbet af de få timer gammel i fem år, og deres venner, familier og kolleger, efter at have sørget over deres tab, havde givet op håb og gik videre. Nu står de over for det umulige, de får alle en ny chance. Men da deres nye realiteter bliver tydelige, udfolder et dybere mysterium sig, og nogle af de tilbagevendte passagerer indser snart, at de måske er beregnet til noget større, end de nogensinde troede var mulige. Fra Robert Zemeckis og Jack Rapke kommer en følelsesmæssigt rig, uventet rejse ind i en verden grundlagt i håb, hjerte og skæbne. ”

Mens nogle måske bemærker, at forudsætningen for Manifest deler elementer med USA-serien 2004-2007, 4400 , den eksisterer også ret tæt på en virkelig overskrift, der skabte overskrifter i marts 2014 forsvinden af ​​Malaysia Airlines Flight 370, som ligeledes forsvandt uden nogen materielle spor. Der var dog ingen indikation eller bekræftelse på, at projektet var inspireret af hændelsen.

Michael Ahr er en forfatter, anmelder og podcaster her på Den of Geek; du kan tjekke hans arbejde her eller følg ham videre Twitter .