Rocket League Rocket Pass 3: Udgivelsesdato og klokkeslæt

Rocket Pass 3

Rocket Pass 3-udgivelsen er over os. Efter at have ventet på så lang tid, vil vi endelig være i stand til at få fat i det. Rocket Pass 2 sluttede et stykke tid, og fans blev nysgerrige efter, hvad Rocket Pass 3 kunne bringe.


Rocket Pass 3 frigives den 17. april 2019. Så den frigives nøjagtigt en måned efter, at Rocket Pass 2 sluttede. Det lanceres sammen med Esports Shop Update. Opdateringen bringer en Esports-butik, som navnet antyder.

Vi har ikke informeret om, hvilke genstande der er en del af Rocket Pass 3. Men vi skal forvente unikke målanimationer, oplevelsesforstærkninger, hatte og biler. Esports Shop giver spillerne mulighed for at købe holdmærkeudstyr til deres professionelle Rocket League-hold. Spillerne vil være i stand til at købe det med rigtige penge.



Pengene fra indkøbene går til finansiering af Rocket League Esports-begivenheder. Specielle Esports Shop-genstande kan muligvis også inkluderes i Rocket Pass 3.


Starttidspunktet for Rocket Pass 3 er som følger:

10:00 PDT
13:00 EST
17:00 UTC
18:00 BST
19:00 CEST

Rocket Pass 3 koster det samme som Rocket Pass 1 og 2. Passet koster dem Rocket League-nøgler.