Rocket League sæson 12 slutdato og sæson 13 startdato afsløret

Rocket League sæson 13

Rocket League er et af de største onlinespil i denne generation, og det har en enorm fanbase, som kun bliver større og større efterhånden som tiden går. Sæson 12 foregår i øjeblikket, og den er næsten ved en ende, og slutdatoen for de 12 sæsoner blev afsløret af devs selv. Så nå hurtigt din maksimale placering i Rocket League, så du får de søde, søde belønninger, når sæsonen slutter. Sæson 12 slutter den 4. december 2019, som næsten er her, og sluttiden er som følger:


• 8 AM PT
• 11.00 ET
• 16:00 GMT
• 17:00 CET

Du er nødt til at arbejde virkelig hårdt, hvis du vil bestige rækken, og det vil være det værd, da du får mange gode placeringsbelønninger for det. Den nøjagtige udgivelsesdato for sæson 13 er ikke blevet afsløret for os, men det fik at vide, at den begynder kun et par timer efter sæson 12 slutter. Spillere får sæson 12-belønninger kort efter opdateringen den 4. december bliver sat i live.



Rocket League sæson 12


Den nøjagtige udgivelsesdato blev ikke afsløret, men det blev sagt i et blogindlæg om sagen, men udviklerne hævder i stedet, at det “begynder på dagen for opdateringen.” Rocket League sæson 13 starter den 4. december 2019. Blueprint-opdateringen den 4. december er planlagt til at gå live på følgende tidspunkter:

• 10.00 PT
• 13:00 ET
• kl. 18 GMT
• 19.00 CET