Skamløs sæson 10 anmeldelser og episodeguide

Det er et mindre mirakel, som Gallaghers har formået at forblive sammen så længe. Efter ni sæsoner har Showtime-hit mistet to familiemedlemmer, Emmy Rossum (Fiona) og Cameron Monaghan (Ian), men ikke for længe i sidstnævntes tilfælde, da Ian Gallagher vender tilbage i mindst en betydelig mængde Skamløs Sæson 10, som fortsætter uden Rossum og med William H. Macy, på trods af sidstnævntes seneste PR-lidelser.


yderligere læsning: Shameless Showrunner Talks Life After Emmy Rossum

I en tidligere erklæring sagde Showtime-præsident Gary Levine: ”Gallaghers er en naturkraft, og de kommer tilbage. Skamløs med sin stadigt voksende fanskare er som intet andet show på tv. Vi er begejstrede for, at det vil leve videre med sin unikke blanding af kærlighed og tyveri på Showtime. ”



Skamløs sæson 10 afsnit Guide

Skamløs sæson 10, afsnit 1: We Few, We Lucky Few, We Band of Gallaghers

Frank malker sin skade for al sin værdi; Debbie tilbereder en egen fidus; Lip og Tami får en overraskelse; Carl vender hjem fra militærskolen; Liam står over for en identitetskrise.


luftdato: 11/10/19

læs vores anmeldelse af “We Few, We Lucky Few, We Band of Gallaghers” her.

Skamløs sæson 10 afsnit 2: Sov godt min prins til i morgen skal du være konge

Frank satte sig for at tjene penge for at beholde sin plads i huset; Lip er overvældet af kravene fra en nyfødt; Carl lærer mere om sin mystiske nye kollega; Ian og Mickey kæmper for at holde romantikken levende i fængslet.


luftdato: 17.11.19

læs vores anmeldelse af 'Sov godt min prins for i morgen skal du være konge' her.

Skamløs sæson 10 afsnit 3: Hvilket Amerika?

Frank nyder sin nye stilling i Gallagher-huset; Lip ser efter støtte, da faderskabet presser deres vejafgift; Ian og Mickey tager en beslutning om deres fremtid; Carl forsøger at opsøge Anne på trods af Loris bestræbelser på at komme i vejen for ham.

luftdato: 24/11/19

læs vores anmeldelse af 'Hvilket Amerika?' her.

Skamløs sæson 10 Afsnit 4: A Little Gallagher Goes a Long Way

Frank og Mikey begav sig ud på en dag med eventyr rundt i byen i jagten på Mikeys drømme. Debbie opdager en ny måde at tjene penge midt i en strejke, da Lip læner sig på sin nye ven for at få råd om forældre.

luft dato: 12/1/19

læs vores anmeldelse af “A Little Gallagher Goes a Long Way” her.

Skamløs sæson 10 afsnit 5: Sparky

Frank klækker ideen til en ny ordning, når en uventet besøgende dukker op i Gallagher-huset. Med Tami tilbage i huset kæmper Lip for at opgive kontrollen med Fred. Ian vender hjem og smides ind med en korrupt parole officer.

luftdato: 12/8/19

læs vores anmeldelse af “Sparky” her.

Skamløs sæson 10 afsnit 6: Farvel Gringos

Frank og Liam bliver vundet og spist af potentielle babykøbere. Carl kommer med en strategi for at beskytte Annes familievirksomhed, og Ian kommer på Paulas dårlige side. Backet ind i et hjørne kæmper Debbie for at beskytte Franny mod Pepa.

luftdato: 15/12/19

læs vores anmeldelse af “Adios Gringos” her.

Skamløs sæson 10 afsnit 7: Borger Carl

Carl omfavner sin borgerlige pligt. Debbie søger efter sin næste lønningsdag. Frank møder kvindens drømme. Ian og Mickey bliver roped ind i en farlig fidus. Når tragedien rammer Alibi, går Kev og V undercover for at finde nye kunder.

luftdato: 22/12/19

læs vores anmeldelse af 'Citizen Carl' her.

Skamløs sæson 10, afsnit 8: Debbie kan være prostitueret

Debbie afvejer fordele og ulemper ved en ny karriere. Frank afslører sandheden om Fayes livssituation. En misforståelse mellem Ian og Mickey har katastrofale konsekvenser og Lip. Tami er uenig i, hvem der skal passe Fred.

luftdato: 29/29/19

læs vores anmeldelse af “Debbie kan være prostitueret” her.

Skamløs sæson 10 afsnit 9: O kaptajn, min kaptajn

Frank går tilbage i tiden for at afdække sin forbindelse til Faye, da Debbies dag med Claudias datter går galt. Carl tager ekstreme forholdsregler for at styrke sin nye gruppe kadetter. Ian kæmper for at få forbindelse med Mickey efter deres sprængning.

luft dato: 1/5/20

læs vores anmeldelse af “O kaptajn, min kaptajn” her.

Skamløs sæson 10, afsnit 10: Nu forlader Illinois

En hændelse i familien Tamietti giver Lip og Tami en ny mulighed. Fayes forræderi placerer Frank foran en dommer. Mickey's narrestreger kører Ian til online dating. Carl gør en uventet opdagelse på sit nye job.

luft dato: 1/12/20

læs vores anmeldelse af “Nu forlader Illinois” her.

Skamløs sæson 10 afsnit 11: Placering, placering, placering

Frank finder et overdådigt sted at skabe sit nye hjem. Lip får kolde fødder, når Tami bevæger sig fremad med en plan for deres fremtid. Ian ser en ny side af Mickey, og Debbies kærlighedstrekant når et brudpunkt.

luft dato: 19-01-19

læs vores anmeldelse af 'Placering, placering, placering' her.

Skamløs sæson 10, afsnit 12: Gallavich!

Liam ud-Gallaghers Frank; Lip arbejder på at overbevise Tami om at blive i Chicago med deres baby; Debbie vender et nyt romantisk blad; Kevs nye forretning tager fart; V spekulerer på, hvor pengene går hen.

luft dato: 1/26/20

læs vores anmeldelse af “Gallavich!” her.

Skamløs sæson 10 udgivelsesdato

Skamløs Sæson 10 havde premiere den 10. november kl. 21 ET. Det vil tjene som en lead-in for Griner Sæson 2 kl. 22. Showtime gjorde annonceringen på TCA-presseturen i sommer.

Skamløs sæson 10 medvirkende

Fionas fravær vil mærkes i sæson 10; hun var det effektive husstandshoved for det meste Skamløs ' løb. Rossum fortalte fans, før sæson 9 begyndte at dette ville være hendes svanesang. Monaghan tilbageholdt disse oplysninger indtil lige før hans sidste episode blev sendt i oktober.

Imidlertid har han hurtigt ændret retning, såvel som Ians, da Monaghan er vendt tilbage til at være en serie regelmæssigt i sæson 10. Han afslørede over for TCA (via Hollywood Reporter ) at han var gået væk af kreative og forretningsmæssige grunde, men er glad for at være tilbage nu. Skuespilleren siger: 'Jeg tog mig lidt tid og talte med showrunner John Wells om mulige ting, vi kunne gøre med karakteren i fremtiden, og vi går til et sted både kreativt og økonomisk, hvor jeg har det godt med at komme tilbage.'

En anden stor opadrettede for hardcore Skamløs fans er, at Noel Fisher vender tilbage til serien på fuld tid som Mickey Milkovich! Efter at have lavet en overraskende cameo i post-credits scenen i midtsæsonen sidste år, blev det afsløret, at han kom tilbage til Chicago for at tjene tid sammen med Ian Gallagher. Mere spændende er dog det faktum, at Fishers tilbagevenden blev mødt af Cameron Monaghan, der spiller Ian, men tilsyneladende forlod serien i flere år, efter at Ian blev sendt i fængsel halvvejs gennem sæson 9 (derved løber ind i Mickey i fængsel).

Vi ved også nu, at Kate Miner (via THR ) kommer til at spille en meget større rolle i sæson 10. Kate Miner spiller Tami, Lip's kæreste, der blev enige om at beholde det barn, som Lip er far til. Så unødvendigt at blive, ville det give mening, hvis hun var i lang tid for at komme i Lips liv, selvom hvad den slags forhold vil være, skal man se.

Skamløs sæson 10-billeder

Vi fik vores første billeder af produktionen videre Skamløs Sæson 10, da skuespillerinden Emma Kenney (Debbie i showet) delte dem på sociale medier. Fans vil sandsynligvis være glade for at se IanogNoel Fisher som Mickey tilbage i Gallagher-folden.