The Affair sæson 5 anmeldelser og episodeguide

Gode ​​nyheder! Affæren sæson 5 er her. Dårlige nyheder! Det er den sidste sæson.


”Vi elsker intimiteten, nuancen og den følelsesmæssige ærlighed Affæren 'S subjektive undersøgelse af både utroskab og troskab. Gary Levine, formand for programmering af Showtime Networks, sagde i en erklæring . 'Sarah Treem har altid forestillet sig dette som en serie med fem sæsoner, og vi vil blive fascinerede af at se, hvor hun tager sit talentfulde rollebesætningsmedlem og os alle næste år i sin klimaks.'

Affæren har været på en hel rejse i de sidste fire år. Det debuterede i efteråret 2014 til næsten øjeblikkelig anerkendelse. Den første sæson vandt endda prisen for bedste drama ved Golden Globes.



yderligere læsning: Billions sæson 4 udgivelsesdato


Siden da har Affæren har kæmpet for at opretholde spændingen ved sin oprindelige forudsætning. Efter den titulære 'affære' nedslidt er showet efterladt med historien om dybt ulykkelige mennesker, der bor i Montauk, som alle prøver at finde ud af deres liv.

The Affair sæson 5 Episode Guide

The Affair sæson 5 afsnit 1: 501

Noah begiver sig ud på sin rejse med Descent-filmen ved at stifte bekendtskab med sin stjerne, Sasha Mann. Helen sørger over en tragisk begivenhed. Sierra byder velkommen til en ny ankomst. Joanie kæmper med en kommende fødselsdag.

luftdato: 25.8.19


Læs vores anmeldelse af “501” her.

The Affair sæson 5 Afsnit 2: 502

Janelle kæmper med sit forhold og arbejde, så henvender sig til Carl for støtte. Produktion til Descent begynder, og Sasha interesserer sig for Helen. Helen tager sine første skridt mod accept.

luft dato: 9/1/19

Læs vores anmeldelse af “502” her.

The Affair sæson 5 afsnit 3: 503

Sasha foreslår justeringer af Noahs script. Sashas forhold til Helen blomstrer, og Noah tager mærke til det. Bruce's tilstand forværres. Joanies forretningsrejse fører til voldelige møder.

luftdato: 9/8/19

Læs vores anmeldelse af “503” her.

The Affair sæson 5 afsnit 4: 504

Noah, Margaret og Stacey binder sig over deres gensidige afsky for Sasha. Noah forsøger at sabotere Helen og Sashas forhold. Whitney og Colin står over for vanskelighederne i deres forhold. Joanie besøger kirkegården.

luftdato: 15.9.19

Læs vores anmeldelse af “504” her.

The Affair sæson 5 afsnit 5: 505

Sierra kæmper for at balancere moderskab med sin spirende skuespilkarriere. Sierra mor besøger ubudne. Helen arbejder på sit første designjob og begynder at fokusere på sig selv.

luftdato: 22.9.19

Læs vores anmeldelse af “505” her.

The Affair sæson 5 afsnit 6: 506

I Montauk på arbejde bliver Joanie bekendt med EJ. Sammen udforsker de Joanies familiehistorie og får hende til at sætte spørgsmålstegn ved årsagen til sin mors død. Skramlet begynder hun at tage nogle selvdestruktive beslutninger.

luftdato: 29.9.19

Læs vores anmeldelse af “506” her.

The Affair sæson 5 afsnit 7: 507

Noah og Whitney rejser til Montauk for at begynde at planlægge brylluppet. Noah får et angående opkald. Bevæbnet med nye oplysninger om sin mors død konfronterer Joanie en fremmed.

luftdato: 10-06-06

Læs vores anmeldelse af “507” her.

The Affair sæson 5 afsnit 8: 508

Påstande mod Noah overflade, og han søger vejledning i, hvordan man håndterer situationen. Helen fejrer fødselsdag og beskytter Sierra i en ekstremt prøvende tid.

luftdato: 13-10-19

Læs vores anmeldelse af “508” her.

The Affair sæson 5 afsnit 9: 509

Da kontrovers hvirvler rundt Noah, skal Helen og Whitney beslutte, hvor deres troskab ligger.

luftdato: 20/10/19

Læs vores anmeldelse af “509” her.

The Affair sæson 5 afsnit 10: 510

Da skovbrande truer Los Angeles, er Helen og Noah tvunget til at løbe for deres liv og konfrontere gamle sår undervejs.

luftdato: 27.10.19

Læs vores anmeldelse af “510” her.

The Affair sæson 5 afsnit 11: 511

Det er Whitneys bryllupsdag, og alt kommer i fuld cirkel. Seriefinale.

luft dato: 11/3/19

Læs vores anmeldelse af “511” her.

Affair sæson 5 udgivelsesdato

Affæren Sæson 5 havde premiere søndag den 25. august kl. ET.

The Affair sæson 5 Cast

Den store rollebesætning skifter til Affæren Sæson 5 fortsætter. Jennifer Jason Leigh er den næste store tilføjelse til showets sidste sæson. Showtime programmeringsformand Gary Levine annoncerede på TCA-vinterpresseturnéen i 2019, at Leigh vil deltage Affæren Seaosn 5 i en uspecificeret rolle.

Jennifer Jason Leigh er måske bedst kendt for sin rolle i Single hvid kvinde . I de senere år har Leigh dukket op i filmene Anomali og Den hadefulde otte .

Anna Paquin deltager i rollebesætningen for showet til sin femte og sidste sæson, ifølge TV Line . Paquins tilbagevenden til pulpy pay-kabelshows ville være en big deal alene, men endnu mere interessant er, hvem hun spiller. Paquin portrætterer den voksne version Joanie Lockhart. Du ved hvad det betyder ... TIDSSpring!

En anden karakter vil forlade Affæren Sæson 5 ... slags. TV Line rapporterer at Joshua Jackson ikke vises som en serie regelmæssigt i Affæren Sæson 5. Det er muligt, at Jacksons karakter Cole vender tilbage på tilbagevendende basis. Men som tingene står, er det nu officielt halvdelen af ​​rollebesætningen, der ikke har nået det Affæren 'S sidste sæson.

læs mere: Skamløs sæson 9: Alt hvad du behøver at vide

De af jer, der så på sidste to episoder af Affæren Sæson 4 er fortrolig med nogle oplysninger: Ruth Wilson er ikke længere på showet. Ja, hendes karakter, Alison, døde desværre, og døde mennesker skaber ikke altid overbevisende tv-figurer. Der er dog stadig et spørgsmål: hvorfor er Alison død? Det er fuldstændig muligt, at karakteren havde løbet sit kursus, og showet ønskede at prøve noget nyt. Men nogle Ruth Wilson-citater får det til at virke som om der var problemer bag kulisserne.

Wilson fortalte Gayle King of CBS i morges : “” Jeg må ikke tale om hvorfor. ” Hun fortalte senere andre forretninger, at årsagen ikke handlede om løn og ikke om et andet job. Men det synes stadig at antyde ... der var en grund. Uanset hvad vil Ruth Wilson ikke være en del af Affæren 'S sidste sæson.

The Affair sæson 5 Trailer

Tjek trailere til Affæren Sæson 5!

Hvis du håbede at bruge det til at bestemme, hvem der stadig var i rollebesætningen, kan du nu være sikker på, at Dominic West og Maura Tierney stadig er der. Og det er det tilsyneladende!

Alec Bojalad er tv-redaktør i Den of Geek og TCA-medlem. Læs mere af hans ting her . Følg ham ved hans kreativt navngivne Twitter-håndtag @alecbojalad