The Expanse Sæson 3 Anmeldelser og Episode Guide

Udvidelsen sæson 3 beundrede fans med sine komplekse karakterer, dens politiske intriger, opmærksomheden på videnskabelig ægthed og de forbløffende gode visuelle effekter, og med flere flere bøger i serien, der inspirerede showet, er der meget mere kildemateriale til tilpasningen at udforske i fremtidige sæsoner, skønt nu på Amazon snarere end Syfy.


Samler op straks efter den følelsesladede og spændende anden sæson finale, 13-episoden tredje sæson af Udvidelsen fandt Jorden, Mars og Bæltet i krig, hvor hver konkurrerende enhed kappede om kontrol. Derefter skiftede sæsonen gear, da ringen åbnede sig og tvang fraktionerne til at arbejde sammen for at overleve. Nu hvor sæsonen er slut, kan du vende tilbage her for at læse vores anmeldelser og læse episodebeskrivelser.

The Expanse Sæson 3 Anmeldelser og Episode Guide

Vi har gennemgået Udvidelsen helt fra starten, og vi er ikke ved at stoppe nu! Episodebeskrivelserne og luftdatoer vises nedenfor, når vi lærer dem sammen med linkene til vores anmeldelser af hver episode, når de er skrevet. God fornøjelse!



The Expanse sæson 3 afsnit 1: 'Fight or Flight'

Rocinante-besætningen beskæftiger sig med nedfaldet over Naomis forræderi, mens de blev fanget midt i krigen mellem Jorden og Mars. Avasarala og Bobbie udklækker en flugtplan. (luftdato: 11. april 2018)


The Expanse sæson 3 afsnit 2: “IFF”

Rocinante svarer på et uventet nødsignal. Bobbie og Avasarala bliver jaget af en mystisk ridder. FNs generalsekretær Sorrento-Gillis bringer en kollega fra sin fortid ind for at låne et øre i denne afgørende krigstid. (luftdato: 18. april 2018)

The Expanse sæson 3 afsnit 3: 'Assured Destruction'

Da Jorden strategiserer et dyrt trick for at vinde fordel i krigen mod Mars, kæmper Anna for at overbevise Sorrento-Gillis om at gøre det rigtige. Avasarala og Bobbie søger tilflugt ombord på Rocinante. (luftdato: 25. april 2018)

The Expanse sæson 3 afsnit 4: 'Reload'

Rocinante har en tendens til sårede marsoldater i bytte for forsyninger. Avasarala kæmper med, hvordan man formidler et nøglestykke på trods af at han er i skjul. (luftdato: 2. maj 2018)


Expanse Sæson 3 Afsnit 5: “Triple Point”

Søgningen efter Praxs datter kommer til et spids. Admiral Souther mænd planlægger mytteri ombord på Thomas Prince. (luftdato: 9. maj 2018)

The Expanse sæson 3 afsnit 6: 'Immolation'

Den sidste kamp mellem Jorden og Mars truer menneskehedens fremtid. Et nyt monster frigøres på Prospero Station. Anna modtager den rygepistol, hun har brug for. (luftdato: 16. maj 2018)

The Expanse Sæson 3 Afsnit 7: “Delta-V”

Alle øjne vender sig mod kanten af ​​solsystemet, når en mystisk ny tilstedeværelse dukker op. Naomi forpligter sig igen til sine rødder. Trommeslager skifter hoveder med en erfaren ny kommandør ombord på Behemoth. En ung Belter gør sig bemærket. (luftdato: 23. maj 2018)

Expanse Sæson 3 Afsnit 8: “It Reaches Out”

En gammel ven plager Holden med de svar, han søger. Naomi kæmper for at passe ind. En mystisk teknologi på lavt niveau ombord på Thomas Prince udarbejder en skræmmende plan. (luftdato: 30. maj 2018)

The Expanse sæson 3 afsnit 9: 'Intransigence'

Rocinante søger en ny gameplan, da de forsøger at undgå fangst. Melbas sande motiver afsløres. Naomi er revet mellem identitet og ideal. Anna søger en måde at blive ombord på Thomas Prince. (luftdato: 6. juni 2018)

The Expanse sæson 3 afsnit 10: “Dandelion Sky”

Holden ser fortid, nutid og fremtid. Et spøgelse fra Melbas fortid truer hendes mission. Bobbie kæmper for at stole på en gammel ven, da hun leder en gruppe ind i ukontrolleret område. (luftdato: 13. juni 2018)

The Expanse sæson 3 afsnit 11: 'Fallen World'

Trommeslager og Ashford er fanget med få muligheder for at overleve. Anna plejer de sårede masser, da Melba fortsætter med at jage sit bytte. Rocinante-besætningen kæmper for at overleve, da Naomi genforenes med sin sande familie. (luftdato: 20. juni 2018)

The Expanse Sæson 3 Afsnit 12: “Congregation”

Da overlevende ankommer til Behemoth, dannes der to fraktioner om, hvordan man håndterer en livs-eller-død-trussel. Holden kæmper med det, han har set, og de valg, han skal træffe. (luftdato: 27. juni 2018)

The Expanse sæson 3 afsnit 13: 'Abbadon's Gate'

Holden og hans allierede skal forhindre Ashford og hans team i at ødelægge ringen og måske hele menneskeheden. (luftdato: 27. juni 2018)

The Expanse sæson 3 rollebesætning

Nadine Nicole fra Afslappet har tilsluttet sig rollebesætningen af Udvidelsen sæson 3 i større tilbagevendende rolle som Melba, en ringe elektrokemisk tekniker, der er målbevidst om formål i sin skjulte dagsorden. Melbas senere rolle er frygtelig velkendt for dem, der har læst romanerne, men vi gør det til vores lille hemmelighed, skal vi?

Dem, der nød Trodsighed på Syfy var glade for at høre, at Anna Hopkins (Berlin i det show) var blevet medlem af rollelisten Udvidelsen i sæson 3 i en tilbagevendende rolle. Hun spiller Earth-journalisten, Monica, som er ganske fortrolig med læserne af James S.A. Corey-romanerne. Hopkins dukkede op midtvejs gennem sæsonen for at dokumentere, hvordan Holden kørerRocinanteog hendes besætning.

Det blev annonceret på San Diego Comic-Con 2017, at Faret vild alum Elizabeth Mitchell vil være i en tilbagevendende rolle i Udvidelsen sæson 3. Hendes karakternavn var under omslag på det tidspunkt, kun beskrevet som en person, der 'bringer et nyt, åndeligt perspektiv til serien.' Læsere af James S.A. Corey-romanerne vidste, at dette forudsagde udseendet af pastor Anna, der findes i begge Abbadons port og Babylons aske .

I andre nyheder, Deadline meddelte, at David Strathairn af Den sorte liste og Alphas ville vises i Udvidelsen sæson 3 i en større tilbagevendende rolle. Producenterne spillede det tæt på vesten tidligere på sæsonen om hans karakters identitet, men nu er det kendt, at han portrætterer Ashford, OPA's repræsentant påBehemoth.

Udvidelsen fortæller historien om et koloniseret solsystem 200 år i fremtiden, når to fremmede og deres kolleger ubevidst bliver fejet op i en stor sammensværgelse. Baseret på New York Times bestsellende bogserie kollektivt kendt som 'The Expanse', skrevet af Daniel Abraham og Ty Franck (under pennavnet James S. A. Corey), Udvidelsen stjerner Steven Strait, Shohreh Aghdashloo, Dominique Tipper, Cas Anvar, Wes Chatham og Frankie Adams.

Sæson to brød ind i materiale fra den anden af ​​seks Corey-bøger, Caliban's War . Selvom Udvidelsen har været bemærkelsesværdigt tro mod romanerne, har der været masser af ændringer, der får selv læserne til at gætte. Vi forventer, at det fortsætter i Udvidelsen sæson 3.