Flash sæson 6 anmeldelser og episodeguide

Lynet sæson 6 har endelig afsluttet sit løb. Det var et par episoder tidligere, end vi havde forventet eller håber, takket være en COVID-19-relateret produktionsnedlukning, men det lykkedes stadig at være den bedste samlede sæson af showet i år.


Uanset om det var Barrys skarpe nye Flash-kostume , den nye showrunner Eric Wallace, den måde serien blev rystet af begivenhederne i Krise på uendelige jordarter , den måde denne sæson er sat på kvinder fra Team Flash og Central City Citizen foran og i midten , eller bare de mest overbevisende skurke, vi har set siden sæson tre, Lynet Sæson 6 var en vinder.

The Flash sæson 6 episoder

Hvis du allerede har set sæsonen, skal du bruge vores anmeldelser som en guide til at tjekke serien når det rammer Netflix . Men hvis du ikke har ... pas på spoilere!



Flash sæson 6 afsnit 1: Into the Void

”Mens Barry (Grant Gustin) og Iris (Candice Patton) håndterer det hjerteskærende tab af deres datter, Nora, står holdet over for deres største trussel endnu - en, der truer med at ødelægge hele Central City. I mellemtiden har Killer Frost (Danielle Panabaker) en børste med døden, der resulterer i en uventet ny dynamik, der vil ændre hendes forhold til Caitlin for evigt. ”


luft dato: 10/8/19

læs vores anmeldelse af “Into the Void” her.

The Flash Sæson 6 Afsnit 2: A Flash of the Lightning

”Stående over nyheden om hans forestående død lider Barrys (Grant Gustin) modstandsdygtighed, da han kæmper for at bekæmpe skæbnen. I mellemtiden har Ceciles (Danielle Nicolet) karriere som D.A. er i konflikt med hendes identitet, når hun krydser stier med et skurkagtigt meta-menneske. ”


luft dato: 15/10/19

læs vores anmeldelse af “A Flash of the Lightning” her.

Flash sæson 6, afsnit 3: Dead Man Running

”Ved at vide, at krisen kun er uger væk, forbereder Barry (Grant Gustin) et medlem af Team Flash til livet uden ham, mens han jager på et skræmmende meta-menneske med en uudslettelig tørst. I mellemtiden afslører Ralph (Hartley Sawyer) en familiehemmelighed. ”

luft dato: 22/10/19

læs vores anmeldelse af “Dead Man Running” her.

Flash sæson 6 afsnit 4: Der vil være blod

”Barrys (Grant Gustin) bestræbelser på at forberede Cisco (Carlos Valdes) til krise afspilles, når Cisco i stedet planlægger at redde Barrys liv. I mellemtiden bruger Ramsey Rosso (gæstestjerne Sendhil Ramamurthy) sine dødbringende nye evner til at redde sit eget liv, samtidig med at han ofrer sin menneskehed i processen. ”

luft dato: 29/10/19

læs vores anmeldelse af “Der vil være blod” lige her.

Flash sæson 6 afsnit 5: Kiss Kiss, Breach Breach

”Ciscos (Carlos Valdes) tillid til hans evne til at fylde Barrys (Grant Gustin) sko som teamleder ophæves, når han får høre om et chokerende mord. I mellemtiden stoler Killer Frost (Danielle Panabaker) på, at ingen undtagen sig selv jager den farlige Ramsey Rosso (gæstestjerne Sendhil Ramamurthy). ”

luft dato: 5/11/19

læs vores anmeldelse af “Kiss Kiss Breach Breach” her.

Flash sæson 6, afsnit 6: Licens til forlængelse

”Barry (Grant Gustin) vender sin opmærksomhed mod at forberede den langstrakte mand (Hartley Sawyer) til livet efter krisen og uden flashen, men Ralph lærer i sidste ende Barry en lektion. I mellemtiden står Cecile (Danielle Nicolet) over for sit eget øjeblik med selvopdagelse, mens hun hjælper en genoprettet Chester P. Runk (gæstestjerne Brandon McKnight) med at genvinde sin identitet. ”

Danielle Panabaker instruerer denne episode.

luft dato: 11/19/19

læs vores anmeldelse af “Licens til forlængelse” her.

Flash sæson 6 afsnit 7: Den sidste fristelse af Barry Allen første del

”Da Barry Allen (Grant Gustin) står på tærsklen til hans forestående død i krise, testes hans overbevisning, når den uhyrlige Dr. Ramsey Rosso (gæstestjerne Sendhil Ramamurthy) inficerer Flash med en mystisk, hallucinogen smitte. I mellemtiden afslører reporter Iris West-Allen (Candice Patton) en stor sammensværgelse. ”

luft dato: 26/11/19

læs vores anmeldelse af “The Last Temptation of Barry Allen Part One” her.

Flash sæson 6 afsnit 8: Den sidste fristelse af Barry Allen del to

”Med blitzen (Grant Gustin), der kæmper med Bloodwork (gæstestjerne Sendhil Ramamurthy), kæmper Iris (Candice Patton) og Cisco (Carlos Valdes) for at hjælpe Barry med at tage kontrol, før han taber til Ramsey's indflydelse. I mellemtiden kæmper resten af ​​Team Flash for at genvinde Central City fra Bloodwork's voksende hær. ”

luft dato: 12/3/19

læs vores anmeldelse af “The Last Temptation of Barry Allen Part Two” lige her.

Flash sæson 6 afsnit 9 - Krise på uendelige jordarter: Del tre

”Pariah (Tom Cavanagh) hverver Black Lightning (gæstestjerne Cress Williams) til at hjælpe med at stoppe Anti-Monitor (gæstestjerne LaMonica Garrett) efter Flash-90 (gæstestjerne John Wesley Shipp) deler det, han lærte af sin kamp i 'Elseworlds. 'Med hjælp fra Black Lightning kommer Barry (Grant Gustin), Cisco (Carlos Valdes) og Killer Frost (Danielle Panabaker) med en plan, der kan redde dem alle. I mellemtiden har Iris (Candice Patton) et hjerte til hjerte med Ryan Choi (gæstestjerne Osric Chau), mens Oliver (gæstestjerne Stephen Amell) og Diggle (gæstestjerne David Ramsey) vender tilbage til en gammel velkendt stampende grund. ”

luft dato: 12/10/19

Læs vores anmeldelse af “Crisis on Infinite Earths Part Three” lige her.

Flash sæson 6 afsnit 10: Marathon

”Efter at Citizen har trykt en eksplosiv historie, er Iris (Candice Patton) liv truet. Iris nægter at skjule sig for dem, der angriber hende, og har til hensigt at afsløre en farlig organisation. I mellemtiden må Barry (Grant Gustin) møde konsekvenserne af krisen og opfylde Oliver Queen's ønske om ham. ”

luft dato: 2/4/20

læs vores anmeldelse af “Marathon” her .

Flash sæson 6 afsnit 11: Kærlighed er en slagmark

”Barry (Grant Gustin) og Iris (Candice Patton) planlægger en romantisk middag til Valentinsdag, men deres aften afbrydes af en gammel fjende - Amunet (gæstestjerne Katee Sackhoff). I mellemtiden kommer Frost (Danielle Panabaker) i ferieånden og forsøger at hjælpe Allegra (gæstestjerne Kayla Compton) med at få forbindelse med en gammel kærlighed. ”

luft dato: 2/11/20

Flash sæson 6 afsnit 12: En pige med navnet Sue

”Efter flere måneders søgning efter Sue Dearbon (gæstestjerne Natalie Dreyfuss) får Ralph (Hartley Sawyer) et forspring på hendes opholdssted og kommer til sidst ansigt til ansigt med sin savnede klient. Sue nægter imidlertid at vende hjem til sin familie og tager i stedet Ralph med på et dristigt eventyr. Iris (Candice Patton) står over for en ny udfordring, mens Barry (Grant Gustin) overvejer en potentielt farlig anmodning fra en betroet kilde. ”

luft dato: 18/02/20

læs vores anmeldelse af “A Girl Named Sue” her.

Flash sæson 6 afsnit 13: Grodd Friended Me

”Barry (Grant Gustin) føler sig overvældet af alle ændringer siden krisen og udfører et eksperiment, der går galt og sætter ham direkte i Gorilla Grodds (stemme af David Sobolov) vej. Barry forventer det værste og bliver overrasket, når Grodd beder om hans hjælp. Desværre for både Flash og Grodd bliver tingene værre, når en anden skurk dukker op - Solovar (med Keith David). I mellemtiden arbejder Iris (Candice Patton) sammen med Eva (gæstestjerne Efrat Dor) for at undslippe Mirrorverse. ”

luftdato: 25.2.20

læs vores anmeldelse af “Grodd Friended Me” her.

Flash sæson 6, afsnit 14: Speed ​​Force's død

”Kid Flash (gæstestjerne Keiynan Lonsdale) vender tilbage til Central City med en Zen-holdning og nye tricks i ærmet. Mens Wally er begejstret for at se sin familie igen, fortæller Wally til Barry (Grant Gustin), at han vendte tilbage, fordi han mener, at der er noget galt med hastighedsstyrken. I mellemtiden vender Cisco (Carlos Valdes) tilbage fra sin faktaundersøgelsesrejse på tværs af Earth-Prime. ”

luft dato: 3/10/20

læs vores anmeldelse af “Speed ​​of the Force Force” her .

Flash sæson 6, afsnit 15: Nash Wells's eksorcisme

”Flashen (Grant Gustin) får en farlig ny meta ved navn Sunshine (gæstestjerne Natalie Sharp). Cisco (Carlos Valdes) søger at hjælpe Nash (Tom Cavanagh). ”

luft dato: 17-03-20

læse vores anmeldelse af “The Exorcism of Nash Wells” her.

Flash sæson 6 afsnit 16: Så lang og godnat

“Efter Black Hole ansætter Rag Doll (gæstestjerne Troy James) til at dræbe Joe (Jesse L. Martin), foreslår Singh (gæstestjerne Patrick Sabongui), at han går ind i vidnebeskyttelse, men Joe nægter at stoppe med at undersøge Carver (gæstestjerne Eric Nenninger). Mens han undersøger Carver med Cisco (Carlos Valdes), løber Ralph (Hartley Sawyer) ind i Sue (gæstestjerne Natalie Dreyfuss). Iris (Candice Patton) bliver mistænksom over for Eva (gæstestjerne Efrat Dor). ”

luftdato: 21.4.20

læs vores anmeldelse af “Så lang og godnat” her!

Flash sæson 6 afsnit 17: Befrielse

”Efter de seneste begivenheder ser Barry (Grant Gustin) sit liv nærmere sammen med Iris (Candice Patton). Eva (gæstestjerne Efrat Dor) gør et dristigt træk. ”

luft dato: 28.4.20

læs vores anmeldelse af “Befrielse” her.

Flash sæson 6, afsnit 18: Pay the Piper

”Når Godspeed vender tilbage, vender Barry (Grant Gustin) sig til Hartley Rathaway (gæstestjerne Andy Mientus) for at få hjælp. Imidlertid bliver tingene spændte hurtigt, efter at Barry er klar over, at en af ​​ændringerne fra Crisis er, at The Flash og Pied Piper nu er fjender. I mellemtiden forsøger Iris (Candice Patton) at undslippe Mirrorverse. ”

luft dato: 5/5/20

læs vores anmeldelse af 'Pay the Piper' her.

Flash sæson 6, afsnit 19: Succes er sikret

”Barry (Grant Gustin) betragter en risikabel plan for at redde Iris (Candice Patton) fra Mirrorverse. Ralph (Hartley Sawyer) forsøger at forhindre Sue (gæstestjerne Natalie Dreyfuss) i at begå en alvorlig fejl, der kan ødelægge hendes liv. ”

luft dato: 5/12/20

Som det viser sig, på grund af den igangværende koronaviruspandemi, vil denne sæson være kortere end forventet, så 'Succes er sikret' er sæsonfinalen.

læs vores anmeldelse af “Succes er sikret” her .

Flash sæson 6 skurk

Sendhil Ramamurthy (bedst kendt for sit arbejde med Helte ) spillede Dr. Ramsey Rosso alias Bloodwork i første halvdel af sæsonen. Rosso er en strålende læge, der arbejder med hæmatologisk onkologi. Han er en ven af ​​S.T.A.R. Labs 'Caitlin Snow (Danielle Panabaker) og mødes igen med hende efter en uventet begivenhed. Rossos ønske om at trodse naturens love tager ham ned ad en mørk sti, hvor han går ind i pantheon af Blitz skurk. Vi skrev mere om Bloodwork her!

Efrat Dor ( Mayans MC , Luskede Pete ) spillede Eva McCulloch, den nye Mirror Master. Hun endte med at blive den bedste skurk showet har set i årevis . Vi interviewede fru Dor om at bringe Mirror Mistress til liv lige her .

Flash sæson 6 historie

Lynet har at gøre med efterskuddene fra dette års Krise på uendelige jordarter crossover-begivenhed, der lover at ryste Arrowverse til sin kerne. Der er ingen tvivl om, at livet vil ændre sig for Barry, især efter en begivenhed lige så berømt som DCs største og bedste krise . Som nogle af jer allerede ved, betyder en DC-krise normalt, at en Flash er ved at dø.

Du kan også forvente nogle store ændringer for Caitlin Snow og Killer Frost i år. Vi har flere detaljer om det lige her.

Vi holder dig opdateret, når vi hører mere om Lynet sæson 6.

Flash sæson 6 rollebesætning

Natalie Dreyfuss ( Originalerne , Stadig kongen ) deltog i Sue Dearbons tilbagevendende rolle. Castingen foregriber en monumental udvikling for Ralph Dibny / Elongated Man's tv-bue, da Sue, som kræsne DC Comic-fans allerede ved, er bestemt til at blive hans kone og kohorte. Karakteren dukkede først op igen Lynet Bind 1 # 119, dateret marts 1961, introduceret som en velhavende familie-hyldest debutant, som den forelskede superhelt schmoe, Ralph, formår at besejre efter nogle krigsbekæmpelsesforhold. Vi interviewede fru Dreyfuss om at bringe Sue til live her .