The Good Place sæson 4 anmeldelser og episodeguide

Alle gode ting skal komme til ophør. Nu er det Det gode sted 'S tur. Det gode sted sæson 4, den sidste udflugt til showet, sendes nu.


Det har været et godt løb for Eleanor, Chidi, Tahani, Jason, Janet og Michael. Lad os nu se, hvordan det sidste eksperiment spiller ud. Her er alt andet, du har brug for at vide om Det gode sted sæson 4.

The Good Place sæson 4 Episode Guide

The Good Place Sæson 4 Afsnit 1: En pige fra Arizona første del

Da Eleanor påtager sig arkitekten, tilpasser gruppen sig de udfordringer, de står over for, når fire testpersoner beboer et nyt kvarter under deres opsyn.



luftdato: 26.9.19


læs vores anmeldelse af “A Girl From Arizona Pt. 1 ”her.

The Good Place Sæson 4 Afsnit 2: En pige fra Arizona, del to

Eleanor, Michael, Janet og Tahani har hænderne fulde, når de nye beboere begynder at vise deres sande farver; Jason modtager foruroligende nyheder.

luft dato: 10/3/19


læs vores anmeldelse af “A Girl From Arizona Pt. 2 ”her.

The Good Place Sæson 4 Afsnit 3: Chillaxing

Michael og Eleanor opdager noget uroligt og henvender sig til en usædvanlig kilde for hjælp; Tahani låner sin ekspertise til at hjælpe med en af ​​de nye beboere.

luft dato: 10/10/19

læs vores anmeldelse af “Chillaxing” her.

The Good Place Sæson 4 Afsnit 4: Tinker, Tailor, Demon, Spy

Usikkerhed bugner, når en uventet besøgende ankommer.

læs vores anmeldelse af “Tinker, Tailor, Demon, Spy” her.

luftdato: 17.10.19

The Good Place Sæson 4 Afsnit 5: Medarbejder i Bearimy

Michael og Jason skitserer en plan; Eleanor lærer på egen hånd vanskelighederne med at køre kvarteret.

luftdato: 24.10.19

læs vores anmeldelse af “Medarbejder i Bearimy” her.

The Good Place Sæson 4 Afsnit 6: Et chipchauffør-mysterium

En af de nye beboere skaber en splittelse i rækken.

luftdato: 31-10-19

læs vores anmeldelse af “A Chip Driver Mystery”

The Good Place sæson 4 Afsnit 7: Hjælp er andre mennesker

På den sidste dag i eksperimentet står Chidi over for et sidste etisk dilemma.

luftdato: 11/7/19

læs vores anmeldelse af “Hjælp er andre mennesker” her

The Good Place Sæson 4 Afsnit 8: Begravelsen for at afslutte alle begravelser

Gruppen afventer dommerens endelige beslutning om skæbnen for den menneskelige eksistens.

luftdato: 11/14/19

læs vores anmeldelse af 'Begravelsen for at afslutte alle begravelser' her

The Good Place Sæson 4 Afsnit 9: Svaret

I et forsøg på at planlægge en bedre fremtid overvejer Chidi sin fortid.

luft dato: 21/11/19

læs vores anmeldelse af “Svaret” her.

The Good Place Sæson 4 Afsnit 10: Du har ændret dig, mand

Gruppen arbejder på at forhandle en plan efter livet med Shawn og dommeren.

luft dato: 1/9/20

læs vores anmeldelse af 'Du har ændret dig, mand' her.

The Good Place Sæson 4 Afsnit 11: Mandage, har jeg ret?

Michael kører nogle tests, og Chidi får nogle gode råd fra Jason.

luftdato: 1/16/20

læs vores anmeldelse af “Mandage, har jeg ret?” her.

The Good Palce Sæson 4 Afsnit 12: Patty

luft dato: 1/23/20

læs vores anmeldelse af “Patty” her.

The Good Place sæson 4 afsnit 13: Når du er klar

luft dato: 1/30/20

læs vores anmeldelse af 'Når du er klar' her.

The Good Place sæson 4 udgivelsesdato

Det gode sted sæson 4 havde premiere den 26. september kl. ET.

The Good Place sæson 4 Trailer

Et første kig på Det gode sted sæson 4 er ankommet. Gør dig klar til arkitekten Eleanor.

The Good Place sæson 4 Cast

Nyheder fra SDCC 2019 inkluderer det Det gode sted sæson 4 vil indeholde 'Ultimativ mikrofondrop' gæstestjerne . Chris Hemsworth nogen? Eller måske bare Gud, sig selv.

Vi kan helt sikkert forvente vores vigtigste medlemmer af Team Cockroach: Michael, Janet, Eleanor, Tahani, Chid og Jason. Det er rimeligt at antage, at dommer Gen og Shawn dæmonen vil få øget tilstedeværelse. I betragtning af det Det gode sted Sæson 4 finder sted i et nyt eksperimentelt kvarter, der er mulighed for flere menneskers involvering.

Nu giver vi dig besked i det øjeblik, vi hører om Dereks engagement.

The Good Place sæson 4 plot

> Med Det gode sted Sæson 4 er den sidste sæson af Det gode sted , forvent nogle ... godt, endelighed. Dette vil være slutningen på Eleanor, Chidi, Tahani, Jason, Janet og Michaels historier. Premieren antager sandsynligvis med banden, der tester deres nye kvarter for at bevise, at mennesker virkelig er i stand til forløsning.

'De vil gentage dette storslåede eksperiment i Michaels kvarter med nye mennesker og se, hvad der sker,' sagde Schur til Hollywood Reporter . ” Deres indsats er, at enhver gruppe mennesker, hvis de får en vis mængde kærlighed, støtte, empati og hjælp, kan blive bedre. At i det væsentlige ingen er ud over rehabilitering. Det er det første afsnit af episoder: at gentage dette eksperiment med disse nye mennesker og få vores besætning nu til at skifte lidt fra studerende til lærere. '

Kan ikke vente med at se, hvordan det spiller ud.

Chris Longo er stedfortrædende redaktør og trykredaktør for Den of Geek. Du kan fortælle ham, hvem du vil sidde fast i Det gode sted med på Twitter -> @east_coastbias .