The Orville Season 2 Reviews and Episode Guide

FOX engagerede kvantedrevet til Orville sæson 2 som en fornyelse af Seth MacFarlanes unikke rumdrama blev bekræftet tilbage i november sidste år halvvejs gennem den succesrige første sæson. Nu er sæson 2 forbi, ventetiden på Orville sæson 3 begynder officielt - ja, serien er blevet fornyet .


Orville sæson 2 har indtil videre genfanget blandingen af ​​aktualitet og ærbødighed. Vi har fået alle vores anmeldelser arkiveret til dig her samt en episodeguide for eftertiden.

The Orville Season 2 Reviews and Episode Guide

Vend tilbage her hver uge for en opdateringsliste over Orville sæson 2 episodetitler, og følg med alle vores anmeldelser ved at klikke på det tilsvarende link, mens episoderne sendes. Sæsonen vil bestå af i alt 15 episoder.



The Orville sæson 2 afsnit 1: “Ja’loja”

Da Orville går mod Moclus for Bortus 'særlige ceremoni en gang om året, opdager Ed, at Kelly er gået videre og er begyndt at gå sammen. I mellemtiden beder Gordon om Johns hjælp til at få spil, og Claire henvender sig til Isaac for forældrerådgivning. (luft dato: 30-12-18)


Læs vores anmeldelse af “Ja’loja” her.

The Orville sæson 2 afsnit 2: 'Primal Urges'

Ed og besætningen kæmper for at redde en lille gruppe overlevende på en planet, der er ved at blive ødelagt af sin sol, mens Bortus og Klyden begynder ægteskabsrådgivning efter Bortus 'besættelse af skibets miljøsimulator går ud af hånden. (luft dato: 1/3/19)

Læs vores anmeldelse af “Primal Urges” her.


The Orville sæson 2 afsnit 3: 'Hjem'

Ed befinder sig bag fjendens linjer, når han styrter ned på en mystisk planet. I mellemtiden stiller Kelly spørgsmålstegn ved, hvorfor Gordon vil tage kommandotesten. (luftdato: 1/10/19)

Læs vores anmeldelse af “Hjem” her.

Orville sæson 2 afsnit 4: 'Intet tilbage på jorden undtagen fisk'

Ed befinder sig bag fjendens linjer, når han styrter ned på en mystisk planet; Kelly stiller spørgsmålstegn ved, hvorfor Gordon vil tage kommandotesten. (luft dato: 17-01-19)

Læs vores anmeldelse af “Intet tilbage på jorden undtagen fisk” her.

Orville sæson 2, afsnit 5: 'All the World is a Birthday Cake'

Orville tager første kontakt; Et nyt besætningsmedlem slutter sig til skibet. (luftdato: 24-01-19)

Læs vores anmeldelse af “All the World is Birthday Cake” her.

The Orville Sæson 2 Afsnit 6: “A Happy Refrain”

Claires personlige liv tager en uventet vending; Gordon fremsætter et usædvanligt grooming-forslag til Bortus. (luftdato: 31-01-19)

Læs vores anmeldelse af “A Happy Refrain” her.

The Orville sæson 2 afsnit 7: “Deflectors”

Opgraderingen af ​​skibets deflektorer fører til konflikt mellem Moclan-kulturen og besætningen. (luftdato: 14.2.19)

Læs vores anmeldelse af “Deflektorer” her.

Orville sæson 2 afsnit 8: 'Identitet, del I'

Når Issac lukker ned, går besætningen mod sin hjemplanet for at ordne ham og afsløre en chokerende hemmelighed, der bedre var skjult. (luftdato: 21.2.19)

Læs vores anmeldelse af “Identitet, del 1” her.

The Orville sæson 2 afsnit 9: “Identitet, del II”

Kaylons tager kontrol over Orville med den hensigt at ødelægge alle biologiske livsformer. (luftdato: 28.2.19)

Læs vores anmeldelse af “Identitet, del II” her.

The Orville sæson 2 afsnit 10: 'Blood of Patriots'

Ed skal indlede fredsforhandlinger med Krill. (luftdato: 7. marts 2019)

The Orville sæson 2 afsnit 11: 'Varige indtryk'

Besætningen åbner en tidskapsel fra 2015. (luftdato: 21. marts, 2019)

The Orville sæson 2 afsnit 12: “Sanctuary”

Ed opdager, at moclans ombord på Orville huser en hemmelighed. (luftdato: 11. april 2019)

Orville sæson 2 afsnit 13: 'I morgen og i morgen og i morgen'

En tidsforvrængning påvirker Ed og Kellys forhold. (luftdato: 18. april 2019)

Læs vores anmeldelse af “I morgen og i morgen og i morgen” her.

The Orville sæson 2 afsnit 14: 'Vejen ikke tages'

Besætningen skal kæmpe med det katastrofale nedfald fra Kellys beslutning. (luftdato: 25. april 2019)

Læs vores anmeldelse af “The Road Not Taken” her.

Orville sæson 2 rollebesætning

Ifølge Deadline Chris Johnson fra 47 meter ned vises i en tilbagevendende rolle. Specifikke detaljer om hans karakter er ikke kendt, men han vil spille et andet besætningsmedlem ombord på skibet.

Sæson 2 har også Sladderpige alum Jessica Szohr slutter sig til rollebesætningen, ifølge Deadline . Igen er der ikke meget kendt om hendes karakter, bortset fra at hun vil være et besætningsmedlem ombord påOrville, men Szohr vil være en serie regelmæssig, så hun vil helt sikkert tilføje en ny dynamik til serien.

DEN DER har rapporteret, at Leighton Meester vil slutte sig til tidligere Sladderpige co-star Jessica Szohr i en sæson 2-rolle, der i øjeblikket holdes under omslag.

Orville blev skabt af Seth MacFarlane, som også spiller i showet som kaptajn Ed Mercer. Adrianne Palicki ( Agenter for SHIELD ) spiller sin ekskone og første officer. Se vores anmeldelser for sæson 1 her .

Michael Ahr er en forfatter, anmelder og podcaster her på Den of Geek; du kan tjekke hans arbejde her eller følg ham videre Twitter .