The Passage Sæson 1 Anmeldelser og Episode Guide

Det Passage , Justin Cronins enorme, bedst sælgende, årtusinde-spændende 3-bogs vampyrepos ( vi er store fans ), blev med succes tilpasset tv, og nu hvor showet har afsluttet sin første sæson på Fox, må vi sige, at vores anmeldelser for det meste har været positive, især når historien virkelig kom i gang.


Vi har fulgt den første sæson med stor interesse, og vi holder denne artikel som vores guide til episoder Passagen sæson 1, med forhåbentlig mere at komme.

Læs vores anmeldelse af sæsonfinalen her!



The Passage Reviews og Episode Guide

The Passage Episode 1: 'Pilot'

Under et influenzaudbrud har en føderal agent til opgave at bringe en 10-årig pige ind til en hemmelig test. Efter at have mødt hende testes hans loyalitet. (luftdato: 14. januar 2019)


En gennemgang af piloten kan findes i vores Sci Fi Fidelity podcast.

The Passage Episode 2: “Du skylder mig en enhjørning”

Amy og en såret Brad søger tilflugt hos Brads tidligere militærinstruktør; Dr. Lear reflekterer over de beslutninger, der fik ham til at involvere Fanning i sin forskning; test af virussen på Anthony Carter begynder. (luftdato: 21. januar 2019)

Læs vores anmeldelse af “Du skylder mig en enhjørning” her.


The Passage Episode 3: “That Never Should Have Happened”

Brad indgår en aftale med Sykes og Richards om at blive hos Amy i Project NOAH, da de begynder at teste virussen på hende, og derefter danne en alliance, når han opdager sandheden om de indsattes tilstand i 4B; Babcock kaster lys over hendes fortid. (luftdato: 28. januar 2019)

Læs vores anmeldelse af “That Never Should Have Happened” her.

The Passage Episode 4: “Hvems blod er det?”

Wolgast overbeviser Sykes og Lear om at lade ham og Amy uden for anlægget til træning i et forsøg på at beskytte hende; Fannings greb om dem, der opbevares i Project Noah, bliver stærkere, da flashbacks afslører, hvordan Carter afviklede på dødsrække. (luftdato: 4. februar 2019)

Læs vores anmeldelse af “hvis blod er det?” her.

The Passage Episode 5: “Hvordan løber du ud af verdens ende?”

Brad og Amy planlægger deres flugt med en usandsynlig medskyldig, når en højtstående embedsmand pludselig ankommer til Project NOAH. Sykes og Richards sætter spørgsmålstegn ved hinandens motiver. (luftdato: 11. februar 2019)

Læs vores anmeldelse af “How You Gonna Outrun the End of the World?” her.

The Passage Episode 6: 'Jeg vil gerne vide, hvordan du smager'

Gylden og Richards kæmper for at mobilisere et søgeparti, når en virus løsner sig uden for Project NOAH; Amy skaber friktion med Brad, når hun frivilligt hjælper til på en uventet måde. (luftdato: 18. februar 2019)

Læs vores anmeldelse af 'Jeg vil gerne vide, hvordan du smager' her.

The Passage Episode 7: 'Du er som solen'

Brad og Lila husker deres historie sammen, da de planlægger at redde Amy; Horace Guilder får fuld autoritet over Project NOAH; Carter forbereder Amy til Fannings store plan; Lear kæmper for at hjælpe Elizabeth. (luftdato: 25. februar 2019)

Læs vores anmeldelse af “Du er som solen” her.

The Passage Episode 8: “You Are Not That Girl Anymore”

Da Amy oplever symptomer på virussen, der indikerer, at hun er tæt på at dreje, bringer Brad alle sammen, og Lila og Sykes kæmper for at perfektionere en antiviral medicin for at redde hende fra Fanning. (luftdato: 4. marts, 2019)

Læs vores anmeldelse af “You Are Not That Girl Anymore” her.

The Passage Episode 9: 'Stay in the Light'

Amy skal beslutte, hvad der er bedst for menneskeheden, når den eneste måde at stoppe Fanning og viralerne i at undslippe Project NOAH indebærer en eksplosion, der kan efterlade Brad, Sykes og kur mod virussen i krydsilden. (luftdato: 11. marts, 2019)

Læs vores anmeldelse af 'Bliv i lyset' her.

The Passage Episode 10: “Last Lesson”

Efter eksplosionen dannes overraskende alliancer, og en nøglefigur vender tilbage for at overbevise alle om at kæmpe for deres liv. (luftdato: 11. marts, 2019)

Læs vores anmeldelse af “Last Lesson” her.

Passage-rollebesætningen

Mark-Paul Gosselaar spillede Brad Wolgast, en FBI-agent, der oprindeligt havde til opgave at bringe den virale patient nul - en 10-årig pige ved navn Amy Bellafonte - til sine eksperimenter, havde en samvittighedskrise og i stedet reddede pigen fra hendes skæbne som en test emne, hvilket efterlader begge på flugt fra de vrede bureaukrater. Ligesom i Cronins romaner er Fox dog Passagen vil fortælle sin historie på tværs af flere tidslinjer, efter Wolgast og Amy i den primære / nuværende tidslinje og en flashback-tidslinje, der forklarer oprindelsen af ​​de virale vampyrer gennem Amys øjne.

Yderligere læsning: Sci Fi Fidelity Podcast: The Passage

Saniyya Sidney spillede en afgørende co-hovedrolle som den messianske, superdrevne, udødelige patient nul af Passagen 'S vampyrapokalypse, Amy Bellafonte.

Hjælp til Wolgast og Amy med at bekæmpe virussen i den nuværende tidslinje var resten af Passagen rollebesætning, der består af Genesis Rodriguez ( Igen og igen , Big Hero 6 ) som Alicia, B.J. Britt (Antoine Triplett fra Agenter for SHIELD , Tonehøjde ) som Peter og Jennifer Ferrin ( Helvede på hjul , Igen og igen ) som Sarah. Derudover Brianne Howey (Fox's Djævleuddriveren , Frygtelige bosser 2 ) spillede testperson Shauna.

Vincent Piazza spillede Clark Richards. Karakteren havde bestemt skabelsen af ​​en standout, siges at være strålende og charmerende med en mørk sans for humor. Clark blev fascinerende beskrevet som 'al rastløs energi og hård intelligens.'

Passagehistorien

Bogserien springer frem og tilbage i tiden mellem hundrede år i fremtiden, hvor beboere i en af ​​de sidste tilbageværende menneskekolonier i USA oversvømmet af vampyrer forsøger at holde de ultraviolette lys tændt og i dag som vampyren udbruddet overhaler hurtigt landet. Det sammenlignes ofte med Stephen Kings Standen .

Her er den officielle synopsis fra Fox :

THE PASSAGE er baseret på forfatteren Justin Cronins bedst sælgende trilogi med samme navn og er en episk, karakterdrevet thriller skrevet af Liz Heldens ('Friday Night Lights'). Executive-produceret af Emmy Award-vinderen og Oscar-prisen og Golden Globe-nominerede Ridley Scott ('The Martian', 'Gladiator') og forfatter / instruktør Matt Reeves ('Dawn of the Planet of the Apes', 'Cloverfield'), THE PASSAGE fokuserer på Project Noah, et hemmeligt medicinsk anlæg, hvor forskere eksperimenterer med en farlig virus, der kan føre til helbredelse af al sygdom, men også har potentialet til at udslette menneskeheden. Når en ung pige, AMY BELLAFONTE (Saniyya Sidney, 'Hegn', 'Skjulte figurer') vælges til at være testperson, er føderalagent BRAD WOLGAST (Mark-Paul Gosselaar, 'Pitch') den mand, der har til opgave at bringe hende til Project Noah. I sidste ende bliver Wolgast imidlertid hendes surrogatfar, da han forsøger at beskytte hende for enhver pris. Brad og Amys rejse vil tvinge dem til at konfrontere Project Noahs ledende videnskabsmand, MAJOR NICHOLE SYKES (Caroline Chikezie, 'The Shannara Chronicles') og den forhærdede tidligere CIA-operatør med ansvar for operationer, CLARK RICHARDS (Vincent Piazza, 'Boardwalk Empire, ”“ Red mig ”, som Brad trænede. Det bringer dem ligeledes ansigt til ansigt med en farlig ny race af væsener, der er indesluttet inden for væggene i Project Noah, inklusive den tidligere videnskabsmand TIM FANNING (Jamie McShane, 'Bosch', 'Bloodline', 'Sons of Anarchy') og død- række indsat SHAUNA BABCOCK (Brianne Howey, 'The Exorcist'). Ved at finde ud af eventuelle allierede, han kan finde, vender Brad sig også til sin tidligere kone, DR. LILA KYLE (Emmanuelle Chriqui, 'Entourage', 'Murder in the First'), om hjælp. Men da Project Noahs forskere finpudser en kur, der kan redde menneskeheden, begynder disse nye væsener at teste deres egne kræfter og tommer et skridt nærmere en flugt, der kan føre til en utænkelig apokalypse.

Læs mere om chancerne for Passagen sæson 2 på Fox.

Lyt til en diskussion af Passagen på den Sci Fi Fidelity podcast:

Abonner: Apple Podcasts - Spotify - Stitcher - En afstøbning - RSS

Michael Ahr er en forfatter, anmelder og podcaster her på Den of Geek; du kan tjek hans arbejde her eller følg ham på Twitter ( @mikescifi ). Han er vært for vores Sci Fi Fidelity podcast og udtrykker meget af vores videoindhold.